ÅBNINGSTIDER: 07:30 - 17:00

Rådgivning

Elkjaerautocenter / Rådgivning

HOS OS BEVARER DU
FABRIKSGARANTIEN PÅ DIN BIL


Du behøves  ikke at vælge et autoriseret værksted.
Så længe dokumentationen er i  orden, vi bruger altid reservedele i samme kvalitet som originalen.

“Vidste du, at du selv kan vælge, hvor du får lavet service på din bil. Det er ikke et must  længere at du skal bruge et  mærkeværksted, som mange bilejere fejlagtigt tror. Der er blev vedtaget en ny lov  i 2003  at du har frit værkstedsvalg. Være opmærksom på disse nedenstående fem krav, hvis du vil være sikker på, at du bevarer fabriksgarantien.”

 

Planlagt service til din bil

Det er vigtigt at du overholde dine bils planlagte serviceintervaller for at bevare fabriksgarantien.
Det er yderst vigtigt at servicere din bil  selvom den kører som en drøm.
Vedligeholdelse af din bil vil nemlig være langt billigere end reparation.

Papirerne skal være i orden

Du bevarer din fabriksgaranti  ved at du har din dokumentation på plads. At have din bil til service er ikke nok, du skal også kunne dokumentere det.
Vi  sikrer dig at du får et stempel i din servicebog  samt en udspecificeret faktura.

Altid bruge reservedele i samme kvalitet

Når du skal have repareret din bil, ifølge lovgivning er det ikke et must, at du skal bruge originale reservedele, men det skal være reservedele, der kvalitetsmæssigt svarer til de originale. Derfor er det vigtigt at du har din faktura indeholder oplysninger, om hvilke reservedele det drejer sig om, såsom specifikke varenummer, så bilfabrikanten kan tjekke op på, at kvaliteten af reservedelen svarer til de originale dele.  Alt det sørger vi for

4) Oplys om trafikskader

Har du været udsat for et biluheld, er det vigtigt at du oplyse skadens omfang samt dato for reparation af skaden,  og navnet på det værksted, som har udført opgaven.
Det  er vigtigt at du kan dokumenterer en faktura eller en taksator rapport, som  belyser , hvilket arbejde der er blevet udført på din bil, hvis bilfabrikanten forlanger det. Alt det sørger vi for

Vigtigt at vælge et værksted med adgang til bilteknisk data

Vi  har adgang til alle bilteknisk data på alle bilmærker . Bilteknisk data er den data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. Når værkstedet har adgang til dataen sikres det, at de lever op til bilfabrikantens krav og normer, og at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikanterne kræver det.